Schatgraven in de brief van Paulus aan de Romeinen
2024-05-20T16:41:27+02:00

Schatgraven in de Romeinenbrief. Dat is de insteek van de Zomer Bijbellezingen in Wâlterswâld. Steeds weer weten jongeren en ouderen de weg naar deze avonden te vinden. Het is alweer het negende seizoen dat ds. K.H. Bogerd een zevental avonden Bijbeluur verzorgt. Hij is hervormd predikant van Wâlterswâld en verleent bijstand in het pastoraat van Noordhorn-Saaksum en Vriezenveen.

Thema van de Bijbelavonden is de brief van de apostel Paulus aan de christelijke gemeente van Rome. Ds. Bogerd zegt daarover: “Ik vind het heerlijk om voor en met allerlei mensen door een Bijbelboek heen te trekken, zowel met het oog op ons hart, als voor ons leven van elke dag. En daarnaast om elkaar te ontmoeten en ook samen te zingen.”
De Bijbeluuravonden vinden plaats in Maranatha (tegenover de kerk Tsjerkeloane 75) op de volgende woensdagavonden: 12 juni, 26 juni, 10 juli, 14 augustus, 28 augustus, 11 september en 25 september. De avonden beginnen om 19.30 uur en eindigen om 20.30 uur. Na afloop staat de koffie klaar. De toegang is vrij. De avonden zijn ook digitaal te volgen via de website van de gemeente: www.hervormdwouterswoude.nl of www.kerkdienstgemist.nl
Naar alle nieuwsberichten